“Miroslav je slabić!” Njegova bivša ljubavnica tvrdi da sa Ilićem ima vanbračnog sina (FOTO)

Spremna je da ide do kraja!

Miroslav Ilić
Youtube screenshot

Mirjana Antonović stigla je na zakazano ročište u Palatu pravde da se suoči sa bivšim ljubavnikom Miroslavom Ilićem sa kojim ima sina Devina.

Pevač je na prošlom suočavanju odbio da priloži DNK uzorak u okviru sudskog postupka koji protiv njega vodi bivša partnerka, kako bi dokazala da je pevač otac njenog sina.

Miroslav Ilić je na poslednjem održanom ročištu tražio da se utvrdi da li je Mirjana Antonović zaista Devinova majka, čime je ona bila šokirana.

Mirijana, koja živi sa sinom Devinom u Americi, odlučila je da ne dopusti da slavuj iz Mrčajevaca izbegne DNK test i tako narodu pokaže da je Davin zaista njegov sin.

Mirjana Antonović
Facebook printscreen

Antonovićeva je doputovala je Beograd zajedno sa sinom kako bi prisustvovala ročištu, koje je za danas zakazano.

Miroslav je slabić tako da ja sumnjam da će imati smelosti da se pojavi pred sinom i da ga pogleda u oči. Po ovom zakonu posto je odbio DNK, on se više ne mora pojaviti. Sudstvo moze doći do odluke i bez njega. Sad nam je ostalo da idemo dalje sa svedocima, među kojima je naša draga Brena, a i moja sestra Jelica, koje su moji heroji na ženskoj strani – izjavila je nedavno Mirjana.