MIROSLAV UZVRAĆA UDARAC: Pevač ponovo na sudu, ali sada iz OVOG RAZLOGA

Do sada su se sudili radi utvrđivanja očinstva.

Youtube printscreen

Pevač Miroslav Ilić i njegova nekadašnja ljubavnica Mirjana Antonović danas će se ponovo sastati na sudu, ali ovoga puta po tužbi pevača. Ilić je podneo tužbu protiv Mirjane za povredu tajne postupka, tvrdeći da je u javnost iznosila detalje slučaja. 

Prva je na suđenje stigla Mirjana, u pratnji svojih advokata, ali izjave za medije nije davala.

Podsetimo, suđenje za dokazivanje očinstva je konačno završeno, a nakon izlaska iz sudnice Mirjana je konstatovala da je pod prevelikim stresom, dok advokati nisu mogli da govore bilo šta dok sud ne donese konačnu odluku.

Kada sud bude doneo odluku, saopštićemo je. Ne možemo da iznosimo detalje sa suđenja. Postupak je okončan, ne znamo kada će biti doneta konačna odluka. Stranke su bile korektne i odnos je bio korektan, stranke mogu uložiti žalbu ukoliko nisu zadovoljne ishodom“, rekao je advokat okupljenim medijima.

Ovo je sve veoma stresno, utiče na zdravlje sve ovo. Na svakog bi ovo bilo stresno, ne samo na mene. Osećam stres, lupanje srca, to su te posledice. Volela bih da se to okonča. Ova situacija je bespotrebna. Ne smem ništa da pričam“, rekla je Mirjana.

Podsećanja radi, Miroslav i Mirjana su pre 30 godina bili u vezi, dok je on bio u braku, a već godinama su na sudu jer ona pokušava da dokaže da je sin Devin njegovo dete.

Devin i Miroslav su primili sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah priložio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Može mu se pošto ovde još uvek vlada taj arhaički zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne ličnosti. O izmeni tog zakona uopšte ne bi trebalo da bude bilo kakve diskusije, već odmah treba i mora da se izmeni. On udara direktno po ćeliji familije i uništava celokupnu naciju. Sad mora i sudstvo da se maltretira oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve vas, vremenski i novčano. Ja do juče nisam znala da taj ceh plaća srpski narod, a ne krivac. Šokirala sam se, pošto u Americi taj koji izgubi slučaj plaća sve troškove – rekla je Mirjana svojevremeno za “Kurir”.