Mislio je da ga DEVOJKA VARA, pa je postavio SKRIVENU KAMERU: Dva i po miliona ljudi gledaju snimak U NEVERICI (VIDEO)

Anonimni muškarac tvrdi da je svoju devojku, sa kojom je u vezi već šest godina, uhvatio u preljubu uz pomoć skrivene kamere koju je postavio u zajedničkom domu. Ubrzo je potvrdio svoje sumnje.

Printscreen/Kolaž

U video-klipu objavljenom na TikToku, anonimni muškarac objasnio je kako je bilo lako doći do male kameru, koja izgleda kao USB.

Naime, već neko vreme je sumnjao da ga devojka vara, ali nije imao konkretnih dokaza. Umesto privatnog detektiva, sam je postao detektiv i postavio je skrivenu kameru u njihovu kuhinju i gledao šta se događa dok on nije tu.

Nakon što je instalirao kameru, otišao je iz stana i automobilom se odvezao dalje niz ulicu, a na mobilnom telefonu uživo je pratio prenos sa kemere.

Njegova devojka je ušla u stan sa nepoznatim momkom i ljubila se.

Zgrožen onime što je video, poslao je snima devojci i napisao joj da je među njima gotovo i da spakuje stvari.

@mrsurveillanceRule #1: If your girl’s name is Ashley.. run. Link in bio if you want to catch a cheater. #cheater #toxic #cheatersgettingcaught

♬ original sound – Mr. Surveillance

Ipak, među 2.5 miliona onih koji su pogledali video bilo je i onih koji nisu verovali da je video zapis verodostojan, piše The Sun.

Neki su rekli kako se radi o dobroj glumi, a drugi su dodali kako je ona sigurno videla kameru.

– Uzaludno potrošenih šest godina mog života – dodao je na kraju.

Bilo je i onih koji su ga tražili da objavi njen odgovor kako bi bili sigurni da se radi o pravom snikom, ali taj zahtev nije ispunio.