“Mislite da sedim kod kuće i nosim kecelju?” Oglasila se Majli Sajrus povodom razvoda

Vest da su se razišli pevačica Majli Sajrus i zvezda filmova "Igre gladi" Lijam Hemsvort munjevitom brzinom obišla je svet, pogotovo kada je objavljeno da je Majli odlučila da stavi tačku na njihov brak zbog druge žene.

Majli Sajrus
Beta

Pevačica i njen suprug rastali su se nakon manje od godinu dana od romantičnog venčanja u decembru prošle godine. Bili su vezi punih 10 godina.

Nedugo nakon što je objavljeno da se razilaze, Majli je objavljivala fotografije na Instagramu sa svojom prijateljicom Kejtlin Karter, koja se takođe nedavno razvela od svog supruga, sina Kejtlin Džener, Brodija Dženera, prenosi “Mirro”.

Ona je odlučila da se putem Instagrama obrati svojim fanovima, postavivši fotografije na kojima pozira na vrhu planine.

Nemojte da se borite protiv evolucije, jer nikada nećete pobediti. I planina na kojoj stojim, koja je nekada bila pod vodom, bila je povezana sa Afrikom, promena je neizbežna – napisala je ona, te dodala:

Dolomiti nisu stvoreni preko noći. Milioni godina su bili potrebni da nastane ova veličanstvena lepota. Otac mi je uvek govorio: ‘Priroda nikad ne žuri, ali uvek dolazi na vreme”… Ispuni mi srce mirom i nadom saznanje da je to istina. Učili su me da poštujem planetu i njen proces i nastaviću to da radim – zaključuje.