Koliko god film bio dobar, većina muškaraca će na spomen seksa jednostavno uzeti daljinski i ugasiti film. Ako vaš dečko na vašu inicijativu reaguje tako da ipak želi da odgleda ceo film, verovatno nije baš lud za seksom s vama.

Muškarci vole seks, to nikad nije bila tajna, ali dugo se pričalo o tome da vole bilo kakav seks, dok god ga dobiju redovno. Ipak, to ne samo da nije tako, nego postoji velik broj muškaraca koji su jako nezadovoljni svojim (vašim) seksom. Evo kako nam to suptilno pokazuju, piše „Index.hr”.

Želi da odgleda film do kraja

Koliko god film bio dobar, većina muškaraca će na spomen seksa jednostavno uzeti daljinski i ugasiti film. Ako vaš dečko na vašu inicijativu reaguje tako da ipak želi da odgleda celi film, verovatno nije baš lud za seksom s vama.

Ne gleda te u oči

Naravno da vas neće gledati u oči celo vreme, ali muškarci koji nisu zadovoljni seksom najčešće će izbegavati kontakt očima tokom celog odnosa. Tako im je lakše da odglume da je sve u redu.
Forsira poze koje ne voliš

Muškarac kojem je stalo do žene s kojom je u krevetu potrudiće se da i njoj iskustvo bude puno užitka. Onaj koji je nezadovoljan prestaće da mari za ženu i počeće da razmišlja samo o vlastitom zadovoljstvu.

Dekoncentrisan je

Svakom se dogodi da ga misli obuzmu, ali muškarac koji uživa u seksu s vama neće biti u stanju da razmišlja ni o čemu. Onaj koji ima vremena da brine o poslu ili obavezama jednostavno nije previše zainteresiran za ono šta se događa u krevetu.loading...