Mnogo žena mašta o slobodi, ali istina je da slobodne žene često prolaze kroz razne životne krize. Evo o čemu je reč...

 

Žena bez muškarca često izaziva određenu sumnju. Ljudi se pitaju šta sa njom nije u redu, te pronalaze razloge zašto ne može da pronađe nikoga… 

Međutim, mnoge od njih se uopšte ne žale, već tvrde da im takav životni stil trenutno odgovara. I to je tačno, sve dok povremeno na naiđu na krizu i problem koji može da ih poljulja.

Sledećih pet problema su najčešći:

Kompromisi

Kad su same, žene ne moraju da prave kompromise. Ipak, čim dođe veza, prilagođavanje partneru postaje neminovno. A zatim dolaze i problemi, jer žene koje nisu navikle na to.

Lenjost

Žene koje su same obožavaju da se opuste, te petak ili subotu uveče umesto u gradu, provode u svojoj kući, u trenerci, bez frizure i šminke. To nekada zaista prija, ali kad pređe u naviku, vreme je da porazmislite o tome.

Napor

Situacija u kojoj treba da se potrudi oko nekog muškarca izaziva pitanje: Da li je on uošte vredan mog truda* Iako neki muškarci verovatno nisu, sa tim stavom ćete propustiti onog vrednog.

Strah

Strah se javlja zbog usamljenosti, i to baš kad ne treba. Ako dve večeri za redom provedete kod kuće, umesto sa društvom, moguće da će vam nadolaziti crne misli. Tako ćete se zapitati da l ćete tako živeti zauvek?

Zapuštenost

Sasvim je normalno da niste uvek savršeno izdepilirani, nemate sređene nokte i frizuru. Ali ako se zapuštenost protegne na nedelje, trebalo bi da se zabrinete.loading...