MISTERIJA OMILJENOG CRTAĆA: Da li su Tom i Džeri zaista ljuti protivnici ili NAJBOLJI DRUGARI?!

Svi se rado sećamo crtanog filma "Tom i Džeri" uz koji smo odrasli. Godinama nas je "mučilo" važno pitanje, a sada je stigao odgovor!

Tom i Džeri
screenshot/youtube

Da, slavni mačak i miš su najbolji prijatelji!

Tom i Džeri su prolazili kroz različite avanture, ali su se u većini situacija sukobljavali. Džeri je bio sklon da “izaziva” Toma, a kada bi ga mačak pojurio mahnito bi bežao od njega u svoju rupicu u zidu.

Ipak, na momente smo svedočili divnim i emotivnim trenucima između njih. Sećate se koliko puta je Tom spasio Džerija od veće nevolje ili odustao od proganjanja sitnog miša.

To je razlog misteriji koja se stvorila oko njihovog odnosa. Da li su Tom i Džeri zaista ljutiti protivnici, ili su zapravo najbolji prijatelji? Odgovor je stigao, a od koga drugog, nego sveznajućeg Gugla!

“Tom i Džeri su najbolji prijatelji, ali Tom mora da se pravi da mrzi Džerija kako bi ga zaštitio i kako ga njegov vlasnik ne bi zamenio mačorom koji će stvarno želeti da ubije Džerija” glasi objašnjenje na internetu koje je postavio jedan Tviter korisnik.

Ova objava je dobila preko 500 hiljada lajkova i veliki broj komenatara šokiranih ljudi koji su odrasli uz ovaj crtani, a ta teorija im nikada nije pala na pamet.

“Ceo život živim u laži”, “Izigrani smo”, “Neke epizode tek sada dobijaju smisao” samo su neke od reakcija na najnovije saznanje.loading...