MLAD MESEC U OVNU: Iskoristite enegiju – sada je vreme za NOVE POČETKE

Ovaj mlad Mesec treba iskoristiti za nove početke, poslovne i ljubavne, ali i za transformaciju bića jer imamo podršku planeta.

Mlad mesec
Pixabay.com

Ovan je prvi znak zodijaka i on je pokretač, predstavlja početak novog ciklusa. Imaćete utisak kao da stiže do vas novi talas svežine. Sada je pravo vreme da pokrenete sopstveni biznis ili da se “pokrenete” na trenutnom poslu.

Univerzum vas sada čuje i kada zamislite želju lepo je sročite i budite precizni u mislima. Nikako ne govorite ja to ne mogu, ili ne smem itd. Ovaj Mesec je pokretač i zaista sve što pomislite sada se može pokrenuti.

Ako patite od depresije ili vam je nekoliko poslednjih meseci pa i godina bila teška kao da imate okove na nogama i kičmi ovam mlad Mesec vam daje nadu za novi početak i čisti toksine iz vašeg tela. Možda će energija koju osetite od Univerzuma biti jaka i možda vas izbaci iz vaše zone konfora, ne boj te se!

Slobodno “zajašite” ovaj talas i imajte poverenja u univerzum jer sada nijedna planeta nije retrogradna! Iskoristite trigon Marsa i Jupitera da se oslobodite stega i okova koji vam je Saturn pravio.

Ljubavne veze, lični odnosi pogotovo intimne prirode biće obojeni jakim strastima (Venera kvadrat Pluton). Imaćete jak seksualni nagon i bićete neodoljivi za suprotni pol. Ako postoji bilo kakav odnos koji vas čini nemoćnim tokom ovog mladog Meseca imaćemo snage da se suočimo sa svojim strahovima i da ih pobedimo. Bićemo jaki. Pluton zajedno sa Venerom daje izvanrednu jačinu.