MLAD MESEC U RIBAMA: Činiće nas TAJNOVITIM, a najviše promena očekuje OVA 4 ZNAKA

Mesec je u znaku Riba kada prolazi kroz dvanaesti deo Zodijaka (Ribe vladaju dvanaestom kućom). Mlad mesec u Ribama se završava 14. marta i tada će Merkur preći u ovaj znak U isto vreme izlazi iz retrogradnog hoda-senke.

Pixabay.com

Merkur je u Ribama u padu i zna da donese ilizije, a pogotovo kada je u lošem aspektu tada zna da privuče laži i prevare. Oko 28. i 29. marta, kad priđe Neptunu, daće povećanu potrebu za opijatima, kao i pojačanu želju da tražimo beg od stvarnog života.

Činiće ljude agresivnim, tajnovitim

Mlad mesec u Ribama čini ljude pomalo agresivnim, u ovom periodu pokažite empatiju jer neki postupci nisu relani. U ovom periodu dani su obavijeni misterijom i tajnovitošću. LJudi se povlače u sebe, imaju svoj izmišljeni svet, postaju sanjalice.

Kao da nešto tajimo

Biće nam teško da se skoncentrišemo na radne obaveze, partner će nas gledati “čudno” jer odajemo utisak kao da nismo prisutni, kao da nešto tajimo.

Neočekivana zljubljivanja, ali i razočarenja!

Mlad mesec će imati konjukciju Venere i Naptuna što može dati neočekivana zaljubljivanja, ali i razočarenja. Ovaj mlad mesec u Ribama, takođe, može dati pojačane virusne bolesti. Poželjno je izbegavati hirirške intervencije u tom periodu.

Koji znak će najviše osećati mlad Mesec u Ribama?

Rak

Imaćete pojačanu želju za nežnošću, putovanjima, jednostavno želite da uživate i volite. Pošto je Riba sama po sebi sanjar, iluzionista, povedite računa da ne uđete u potpuni svet mašte. Sačuvajte racio i pokušajte da budete prisutni u svakom momentu.

Devica

Imaćete priliku da ostvarite prelepu ljubavnu vezu. Vas ovaj Mesec vodi u nežnost, opija vas i vi uživate. Samo budite malo prisebniji jer vas mogu i najmanje grube reči povretiti.

Škorpija

Vama će se dešavati prelomni momenti u emotivnim odnosima.Kako u porodičnim, tako i ljubavnim. Kako vam je intuicija jako izražena, pogotovo sada kada je mlad Mesec u Ribama, samo nju slušajte i nećete pogrešiti sa odlukama.

Ribe

Vi ste svoj na svome sa ovim Mesecom. Plenite, osvajate i imate divnu energiju. Bićete jako privlačni za suprotan pol. Sve vam sada polazi od ruke. Ovaj mesec vas vodi u sanjarenje i porebno je samo da zamislite svog emotivnog partnera/partnerku i on/ona će se pojaviti.

NEODOLJIVI NA PRVI POGLED: Ovi horoskopski znakovi privlačni su posle dve izgovorene rečenice