MLAD MESEC U RIBAMA: Iskoristite ovu MOĆNU NOĆ da privučete NOVAC, SREĆU i ZDRAVLJE

Moć koja se krije u mladom mesecu je mnogo jača nego sile koje se osećaju u drugim periodima.

MEsec
Pixabay.com

U vreme mladog meseca dobro je krenuti u nešto novo, jer u ovoj fazi mesec deluje podsticajno za bilo kakva pokretanja. Mladi mesec daje pojačanu intuiciju, što može da bude vrlo korisno kada treba doneti neku odluku. Ovo je i vreme kada je povoljno krenuti s odbacivanjem loših i štetnih navika. Treba imati u vidu da je dan kada nastupa mlad mesec period kada statična energija prelazi u aktivnu, pa dolazi do pojačane osetljivosti. Pretvoriti moć Meseca u vašu korist je teška stvar jer je reč o takvoj snazi koja je u stanju da pomeri vodu u okeanima, da utiče na vreme i na raspoloženje.

Važna je želja koju želite da ispunite jer nije svejedno šta očekujete od mesečeve moći. Sama sila je pusta energija koja može da se usmerava. Međutim, one sile koje se nalaze oko meseca, obraćaju pažnju na vas i nisu uvek na dobroj strani. Bilo koja greška može da vam prouzrokuje velike probleme jer ne možete da znate da li će vaša nesvesna dela da privuku pažnju pozitivnih ili negativnih sila (koje su tada posebno moćne).

Svaki mesečev ritual treba precizno i detaljno sprovesti zbog sigurnosti i efikasnosti, a samo jedna greška može da ima velike posledice.

Ritual za ljubav

Uzmite jedan beli papir i komad uglja. Sačekajte mesec, njegovo prisustvo na horizontu. Napišite ime vaše ljubavi ugljem na papiru i nakon toga bdijte. Kod prvih znakova izlazećeg sunca, papir spalite. Nakon toga je bitno da vas toga dana vaša ljubav vidi. Tako će vaše zračenje za njega/nju da bude privlačno, možda se čak zbog toga odluči za vas za ceo život. Važno je da ova bela magija ne deluje na slobodnu volju, nego pre svega na vas.

U nama se skrivene dobre energije ojačavaju, tj. delimično nas povezuju s osobom čije ime se nalazi na papiru.Blaga telepatska veza će da se razvije što pomaže u tome da se ojača postojeća naklonost.

Rutual za ostvarenje želja

Čim se uoči mladi mesec na horizontu, treba da zapalite jednu sveću pored koje ćete vrlo duboko da meditirate. Treba da mislite na želju, vrlo duboko na način da vašu želju formirate u kratku rečenicu. Ovu želju treba da izgovorite 70 puta pre mladog meseca. Ako je to učinjeno, možete da ugasite sveću koju ćete ponovno da upalite tek ujutro kada ustanete. Nije bitno kad se budite, bitno je samo buđenje. Ponovno palite sveću i 70 puta izgovorite vašu želju. Nakon toga ugasite sveću. Ko veruje – neka proba.

Ritual za novac

Ako želite da privučete novac u svoj život, potrebno je da napravite “novčano piće”. Sipajte vodu u praznu flašu i dok to radite pokušajte da stvorite “sliku novca” u glavi (pronalazite blago, osvajate sedmicu na lotou…). Fiksirajte tu sliku i duboko udahnite.

Prilikom izdaha “izbacite” tu sliku novca iz glave pravo u bocu i ostavite je na prozoru koji je obasjan mesecom na 2 – 3 sata. Nakon toga odložite flašu ma mračno mesto. Nekoliko puta dnevno uzimajte par gutljaja vode iz flaše i svaki put udišite sliku novca koju ste u nju ubacili.