Mladić stavio devojci sumnjivu supstancu u piće: Odmah je otkrila pakleni plan, pa mu se osvetila

Upotreba "droga za silovanje" široko je rasprostranjena, a ispovest jedne devojke koja je mogla biti žrtva ovog narkotika, postala je viralna na društvenim mrežama.

Piće Čaša Žurka
Pixabay.com

Mlada Britanka Lili Pauels u jednom izlasku primetila je muškarca koji uporno pokušava da dođe do njenog pića, a kada mu je to uspelo, ubacio je nešto u čašu.

S obzirom na to da je primetila da se muškarac čudno ponaša, Lili ga je pažljivo posmatrala i uspela ga uhvati u tom činu, ali nije odmah reagovala. Dok on nije gledao zamenila je čaše kako bi spasila sebe i videla šta će se njemu dogoditi.

Posle ga je pronašla u lokvi izvan kluba kako leži bez svesti, prenosi Dejli Mejl.

– Pokušao je da mi uzme piće dva puta sinoć, a kasnije mi je ubacio nešto unutra. Zamenila sam naše čaše kada je otišao u toalet i pronašla ga u lokvi kako leži ispred kluba. Hvala ti, ko god bio, draže mi je što si ti tako ležao nego ja – napisala je Lili na Tviteru i izazvala brojne reakcije.

Neki joj nisu poverovali i optužili su je da je sve izmislila, a drugi su stali u njenu odbranu.

“Mnogi muškarci ne veruju u ovu priču, jer se njima to ne događa. Volela bih da iskuse samo jedan izlazak kao žena”, “Verujte mi, događa se to ženama mnogo češće nego muškarcima”, “Puno puta mi se to moglo dogoditi, opreza nikada dosta”, samo su neke od reakcija.