MLADOŽENJA OTKRIO ŠOKANTNU ISTINU: Zbog tajne koju je mlada skrivala usledio je brzi razvod

Muškarac u Indoneziji upoznao je na internetu svoju suprugu, ali se razveo posle samo dva dana braka.

Venčanje
Pixabay.com

Oni su se upoznali na Fejsbuku, a posle nekoliko meseci dopisivanja, odlučili su i da se uživo upoznaju.

Muškarac (nazvan Muh zbog zaštite identiteta), rekao je kako mu, ni kada su se upoznali, ništa nije bilo sumnjivo. Kako on tvrdi, “Mita je izgledala predivno”, a nekoliko nedelja kasnije, odlučio je da je zaprosi.

Venčali su se 2. juna. Mitino lice je bilo pokriveno, a nikom ništa nije izgledalo sumnjivo. Niko nije posumnjao na pol mlade, mada je mnogo ljudi prisustvovalo svadbi. Prve bračne noći, Muh je želeo da “ispuni bračne dužnosti”, što je Mita odbila. Kada ga je odbila i narednih nekoliko dana, Muh je počeo da sumnja da nešto ozbiljno nije u redu.

Posle druge uzastopne noći bez “ispunjavanja bračnih dužnosti”, Muh je odlučio da malo istraži o čemu se radi i saznao – njegova supruga je, u stvari, muškarac. Međutim, kada je došao kući, Mita je već bila nestala.

Pun besa, otišao je pravo u policiju i optužio Mitu za prevaru, najavivši razvod. Policija je, zapravo, pronašla muškarca koji se pretvarao da je Mita. Njegovo ime je, zapravo, Adi, a još uvek se ne zna kakva kazna ga čeka.loading...