MNOGE ŽENE OVO IGNORIŠU: Evo kako preživeti u vezi sa MAMINIM SINOM

Mama i ćerka
Pixabay.com

Ovo je nešto što mnoge žene ignorišu u vezi sa maminim sinovima - on ne samo da voli svoju mamu, on je obožava i smatra sveticom, a ona prema njemu gaji jednaka osećanja.

 

Mamini sinovi nisu loši frajeri, ali ako želiš da preživiš u vezi sa jednim takvim, ovo su stvari koje moraš znati.

Nećeš nikad biti jedina

Ovo je nešto što mnoge žene ignorišu u vezi sa maminim sinovima – on ne samo da voli svoju mamu, on je obožava i smatra sveticom, a ona prema njemu gaji jednaka osećanja. Voleće i tebe, ali moraćeš da znaš svoje mesto.

Neće biti samostalan

Mamin sin je naviknut na to da žena skače i trudi se oko njega – ako nije njegova mama, onda si ti osoba koja će morati da ga mazi, pazi, služi i slično.

Porediće vas

Uvek i svuda, čak i u stvarima u kojim ne bi trebao. Ako si u vezi sa maminim sinom, moraš biti spremna na to da nikad nećeš biti dobra kao njegova majka.

Tretiraće te kao princezu

Uz sve loše strane veze sa maminim sinom, postoji i jedna jako dobra. Muškarac koji je odrastao stvarajući intenzivan odnos pun poštovanja prema majci, biće takav i prema drugim ženama. Ophodiće se prema tebi kao i prema majci – ako je ona kraljica, ti ćeš mu biti princeza… pod uslovom da možeš trpeti sve ostalo.loading...