Moderna LJUBAVNA bajka: Slavni fudbaler ostao imun na STARLETE,zaprosio PRODAVAČICU U BUTIKU (FOTO)

morgan
Instagram/schneiderlinmo4

Lepa partnerka Morgana Šnajderlina, koja radi u butiku, je rekla "da", a britanski mediji oduševljeni su ovom ljubavlju i činjenicom da fudbalera nije zavela neka od brojnih starleta.

 

Engleski mediji prenose lepu ljubavnu priču fudbalera Mančester junajteda Morgana Šnajderlina s Kamil Sold, lepoticom koja radi u butiku, piše “Story.rs.”

Morgan je uspeo da odoli manekenkama, pevačicama, glumicama i starletama i zasljubio se u dvadesetjednogodišnju Kamil. Kako prenosi Daily Mail, dok je fudbaler Mančester junajteda godišnje zarađivao oko pet miliona funti, njegova verenica je u prodavnici sportske opreme imala godišnju platu od 15 hiljada funti.

 

Always support my babe even if he has big ears on this scarf ??? #derby#cityvsunited#manutd#victory#proud ?

A photo posted by @camille__8 on

Šnajderlin i Soldova su u vezi od prošle godine, a fudbaler je zaprosio Kamil dok je odsustvovao s međunarodnih prijateljskih utakmica reprezentacije Francuske. On je odveo Kamil na francusko primorje, gde ju je iznenadio prosidbom. Njegova lepa partnerka je pristala, a britanski mediji oduševljeni su ovom ljubavlju i činjenicom da Šnajderlina nije zavela neka od brojnih starleta.

Lepa Kamil je, inače, pre nekoliko godina učestvovala u francuskom Survajveru.