Modna manifestacija Deichmann Magic Night održava se od 7-10. juna u Sloveniji, u luksuznom wellness centru Terme Olimia. Cilj ovogodišnje manifestacije je da se uspostave i učvrste dobrosusedski odnosi kroz poslovno umrežavanje, kulturu, modu, muziku i zdrave stilove života.

 

Na ovo nezaboravno modno putovanje kreće delegacija srpskih novinara iz svih relevantnih medijskih kuća i veliki broj javnih ličnosti koje su poznate na ex Yu prostorima.

Voditeljka programa je, tradicionalno, proslavljena manekenka Ivana Stanković. 

Za vreme trajanja Deichman Magic Night-a, posetioci će imati priliku da uživaju u zanimljivim izletima i dražima wellness-a: u masažama, toplim kupkama i  magičnim spa tretmanima koji su izuzetno korisni za zdravlje. 

U okviru modnog programa biće prikazana aktuelna kolekcija obuće kompanije Deichmann, zatim autorska revija poznate i više puta nagradjivane slovenačke kreatorke Sanje Veličkovic. Modna kuća Allegra će prikazati novu lepršavu, letnju kolekciju kreatorke Tanje Šepić.

Ovogodišnji Deichmann Magic Night je dvanesti po redu, i iz godine u godinu, zbog svog bogatog programa i magičnih vibracija privlači  sve veću  pažnju  javnosti i modnog auditorijuma. Jos jedna nezaboravno magično putovanje je pred nama!

Čarolija počinje!loading...