MODNA REINKARNACIJA: Devedesetih su ih nosile najveće gradske face, a sada ih BEOGRADOM ŠETAJU SVI (FOTO)

Devedesetih su ih nosili svi sportisti, ali od ove sezone biće i na nogama svih važnijih faca na društvenim mrežama.

Promo

Reebok Classic u velikom stilu vraća ikonu ‘90-ih, model Aztrek OG. Čuvena silueta, dizajnirana 1993. godine, prošla je kroz značajne promene i tehnološka unapređenja u odnosu na svoje prvobitno izdanje.

Aztrek OG je, tako, “obrnuo igricu”, pa je od patike kreirane za trčanje, danas postao model koji inspiriše “street style” pojedince da budu drugačiji i biraju svoj put. Najvažnije, zadržao je vrhunski kvalitet koji čuva reputaciju brenda Reebok.

Promo

Čuveni dizajner, Kristijan Treser, ujedno je i najzaslužniji što Aztrek OG model predstavlja otelotvorenje Reebok duha ‘90-ih, sa izraženom petom i upečatljivim gornjištem. Mlad i neverovatno talentovan, Treser nije robovao konvencijama, već je svoju kreativnost usmerio u dizajn ove siluete.

– Samo sam želeo da pratim intuiciju i shvatim u kom pravcu mogu da idem sa dizajnom patika – rekao je osvrćući se na 90-te godine.

Povodom lansiranja Aztrek OG, a sa željom da se obeleži 25 godina od prvobitnog modela, Reebok je snimio i kratak film pod nazivom “Take A Different Path”, čiji su glavni akteri pevačica i model Porša Ferari, Anais Galager, influenserka i ćerka gitariste grupe Oasis Noela Galagera, i hip hop, funk i grime DJ Oneman.

U kratkom filmu “Take A Different Path”, u produkciji Vejvija Gamsa, Reebok Classic poziva na putovanje kroz autentične underground scene, u kojima svaka sekvenca jasno odražava subkulturu i ekspresiju ‘90-ih godina. To su trenuci koji žive i danas i inspirišu nove generacije.