MODNI KIKS: Kim Kardašijan uhvaćena kako KOPIRA slavnu manekenku (FOTO)

Izgleda da je atraktivnoj starleti ponestalo ideja, pa je inspiraciju rešila da potraži u čuvenoj Naomi Kembel...

Kim Kardašijan
Instagram/kimkardashian

Kad neko promeni toliko odevnih kombinacija na nedeljnom nivou kao rijaliti zvezda Kim Kardašijan Vest, lako je da koji put ponestane ideja. Tako smo po poslednjim stajlinzima mogli videti da joj se sviđaju komadi koji su na modnoj sceni zasijali još 1990-ih godina prošlog veka i to na slavnoj Naomi Kembel. Na Instagram stranici Diet Prada koju prati 1, 2 miliona ljudi, napravili su presek modnih dvojnica, a na nama je da odlučimo kojoj bolje stoje.

Versaće slip haljina – Satenska haljina u kombinaciji ljubičaste, plave i zelene boje kreirao je Đani Versaće, a Naomi je prošetala pistom sad već davne 1996. godine u njoj, a Kim ju je izabrala ove godine. Haljina se do nedavno mogla pronaći na stranici Luxury Garage Style po ceni od 1 267 evra i rasprodata je.

Versaće crna mini haljina – Ova haljina je vrlo popularna i dan danas kao i u jesen 1992. godine kad je predstavljena. U ‘Laden strap’ haljini modne kuće Versaće Kim je prošetala, ali pre nje u njoj su se pojavile i Bijonse 2011. godine, Naomi Kembel pa čak i sama Donatela Versaće 90-ih godina. Crna haljina se sastoji od 5 kaiševa sa zlatnom kopčom koji idu od grudi prema vratu i dve na struku.

Versaće mini šljokičasta haljina – U decembru 2018. godine, Kim se pojavila na ranoj jesenjoj reviji za 2019. godinu u vintidž Versaće haljini u Njujorku. Ta haljina je predstavljena kao deo kolekcije jesen-zima 1997. godine, a na crvenom tepihu te godine ju je nosila i sama Naomi.

Versaće duga srebrna haljina s resicama – U srebrnoj dugoj haljini s resicama Naomi je prošetala modnom pistom 1998. godina, a ponovno ju je obukla za dodelu Fragrance Foundation u Njujorku 2015. godine. I tada joj je kao i prvi put haljina pristajala savršeno. Kim Kardašijan Vest se u identičnoj metalik haljini pojavila 2018. godine.

Azzedine Alaïa tigrasti bodi – U tigrastom bodiju dizajnera Azzedine Alaïae Naomi je viđena još 1991. godine na modnoj reviji. U istoj kombinaciji viđena je i Kim Kardašijan, 28 godina kasnije, u vreme boravka u Parizu. Tigrasti bodi je samo na “kritičnim” mestima bio prekriven tkaninom. Iako se Naomi na reviji pojavila samo u bodiju, Kim je ipak preko njega morala da prebaci kaput zbog hladnoće.loading...