MODNI PROMAŠAJ KOJI JE POSTAO TREND: Ovog leta sandale ćemo nositi isključivo NA OVAJ NAČIN (FOTO)

Od Dejvida Bekama u crvenim čarapama i sandalama, pa do Kanjea Vesta - ikone stila su požurile da sruše antimodni detalj.

sandale
Pixabay.com

Dejvid Bekam je nadmašio sebe u neodobrenim modnim ulogama kada je prošle sedmice na snimanju reklame za svoju novu liniju za negu kože nosio svetlocrvene čarape sa braon papučama.

Da li je to zaista bilo pogrešno? Čarape i sandale možda imaju višegodišnju lošu reputaciju, ali su izgleda postale neočekivani trend i za muškarce i za žene. 

Pitajte repera Tilera, koji svakodnevno objavljuje slike na kojima je u čarapama i sandalma, a tu je naravno i Kanje Vest, koji je takvu kombinaciju odabrao na venčanju.

View this post on Instagram

… 海からくる気持ちのいい風とデトックスラテでリフレッシュした休日。 . テラスも店内も可愛かった☺ . Outfit details on my blog post【OOTD | スカジャン×レースガウンとサンダル×ソックスでまったり鎌倉カフェ日和】at xoxohilamee.blogspot.com(#linkinbio) . . —————————– #ootd #instafashion #fashion #fblogger #streetstyle #seaside #cafe #happy #pinkhair #jeans #sockssandals #postbyhoney #post #cozy #relax #lookbook #コーデ #ファッション #日本人ファッションブロガー #ファッションブロガー #カフェ #大人カジュアル #ソックスサンダル #スカジャン #レースガウン #デニム #ジーンズ #フォトジェニック #鎌倉カフェ

A post shared by MIZUHO (@xoxohilamee) on

View this post on Instagram

🤷🏽‍♂️

A post shared by Roey Chen Goldberg (@roeychen) on