MODNI SPEKTAKL U VRNJAČKOJ BANJI: Održan četrnaesti Magic Night (FOTO GALERIJA)

Manifestaciju je otvorila revija mlade dizajnerke Dijane Jovičić koja je vanvremenskim komadima i dobro odabranom muzikom predstavila svoju kolekciju pod nazivom "Skin".

Promo

Tango magicni nastup plesnog para iz skole Tango Natural sve je ostavio bez daha.

Ono što je bilo interesantno jeste da su modeli kao modne aksesoare nosili upravo Tesla Light Wear naočare kompanije Zepter. Ove naočare su veoma korisne jer štite oči od stresa i visokoenergetskih zračenja. Mogu da se nose u svim vremenskim uslovima, danju i noću, u toku vožnje ili korišćenja kompjutera.

Modna kuća Balextra sa svojim minimalističkim stilom, elegantnim i sofisticiranim detaljima brine da sve dame zablistaju svakoga dana u najlepšem svetlu. Moda, kvalitet i stil je svakodnevni zadatak uspešnog i kreativnog Balextra tima.

Pored zvaničnog programa učesnici Magic Night-a imali su priliku da posete znamenitosti Vrnjačke banje kao i vinariju Grabak gde ih je dočekala prijatna atmosfera, vino i muzika.

Kao šlag na tortu revija Bate Spasojevića zatvorila je ovogodišnji Magic Night u Vrnjačkoj banji sa velikim stilom.

Na ovom putovanju u carima Vrnjačke Banje uživali su Aleksandar i Jelena Gajsek, Aleksandar Gajović sa suprugom Tanjom, Vesna Jugović ,Nigor i drugi….a Magičnu noć kao voditeljski par začinile su Ivana Stanković i Ivon Jafali.