MODNI TRIK KOJI MORATE VIDETI: Od preširoke do savršene haljine za DVA MINUTA (VIDEO)

Blogerka Sheryl Luke na svom Instagram profilu podelila je trik kako u tren oka možete suziti preširoku haljinu bez odlaska krojaču, a za to su vam potrebni čvrsta narukvica i gumica za kosu.

Pixabay.com

Društvene mreže obiluju trikovima koji olakšavaju svakodnevni život, a poslednji u nizu pomoći će pri čestom problemu kod oblačenja.

Ukoliko vam je haljina preširoka, Instagram ima odgovor kako to rešiti.

Video objavljen na profilu blogerke Sheryl Luke pokazuje trik za sužavanje koji zahteva samo čvrstu narukvicu i gumicu za kosu.

View this post on Instagram

A post shared by Sheryl Luke (@walkinwonderland)

Sheryl na snimku na sebi ima široku haljinu koju želi suziti u predelu struka. Dalje pokazuje kako na deo haljine iznad boka postavlja narukvicu koju zatim prekriva tkaninom, pa je veže gumicom.

Kada pusti da podignuti dio tkanine padne, ukazuje se nabrani deo koji ne odaje da je haljina nekad bila preširoka ili da nabori nisu deo originalnog dizajna, piše “Klix.ba”.

Mnogi su u komentarima istakli da je trik genijalan, a sama blogerka je otkrila da je haljina koju je kupila bila odgovarajuće veličine, ali preširoka u predelu kukova, pa je uspela da pronađe brzo rešenje bez odlaska krojaču.