MOGUĆE JE… On ima 21, a ona 75 godina i tvrde da im je seksualni život I TE KAKO AKTIVAN! (FOTO)

Njih dvoje javno ispoljavaju svoje emocije i tvrde da im je seksualni život odličan.

Instagram.com/garyandalmeda

Almeda i Geri Haldvik, venčali su se 2015. godine, samo dve nedelje nakon što su se upoznali. Susret se dogodio u trenutku kada je Almeda proživljavala porodičnu tragediju zbog smrti sina Roberta.

Na sahrani su se sreli, a Geri, koji je tada imao 17 godina, ostavio je svoju 77- godišnju “devojku” i nakon dve nedelje zaprosio Almedu. Oni tvrde da su sasvim običan par, iako je između njih razlika više od 50 godina. Posle venčanja uselili su se kod Almedinog unuka koji je tri godine stariji od njenog supruga.

View this post on Instagram

We’ve had such a wonderful getaway. 😍❤️🥰

A post shared by Gary & Almeda (@garyandalmeda) on


Nisam tražila mlađeg muškarca, Geri se jednostavno dogodio. Kada sam ga upoznala, odmah sam znala da je on pravi muškarac za mene – rekla je Almeda za strane medije, dok se Geri slaže: – Ona je stvarno moja devojka iz snova, a fizička strana naše veze je odlična.

View this post on Instagram

Four years ago on this very day, I gave my heart & my soul to the woman who steals it over and over again everyday. Until the day I met you I never knew that It was possible to love someone so deeply. My love for you goes beyond this world and deeper than the ocean. We’ve been through ups and downs together that we always overcame, looking back, it truly only made us stronger. Because of you, I look forward to waking up each morning and working hard so we can achieve our goals & dreams. You make me so proud each and everyday & you are truly the most strongest woman I’ve ever known. You motivate me to the fullest. You are absolutely beautiful inside & out. You are not only my wife but also my best friend. I prayed to God to make you my wife and today, four years later, I can say God has given me more than what I could have ever prayed for. I promise you to love you unconditionally and shower you with all the care and concern you desire until my last breath. Thank you for turning my life around and changing me into who I am now. I am so grateful for your love every single day. I love you with all my heart Mrs. Hardwick.<3 <3 Your Husband Forever <3

A post shared by Gary & Almeda (@garyandalmeda) on

On objašnjava da je privlačnost prema starijim ženama počela u osnovnoj školi kada se zaljubio u svoju nastavnicu. Upoznavanjem Almede, pomoglo mu je da ponovno pronađe svoju strast i sreću. Nakon što je dobio dopuštenje od majke i bake, Geri odlučio da zaprosi svoju izabranicu i već pet godina sa njom uživa u ljubavi.

Oboje smo bili toliko nervozni na našem prvom sastanku da je Geri u jednom trenu pao sa stolice. Ipak, jedno pitanje sam mu morala postaviti, a to je jesam li prestara za njega. On me samo uzeo za ruku, nasmešio se i rekao mi da su godine samo broj. Osećala sam se kao tinejdžerka – ispričala je Almeda.

Almeda je mlada u svom srcu i godine nam nikada ne smetaju, ni ne razmišljamo o njima. Samo znam da je Bog odgovorio na moje molitve toga dana kada je Almeda došla u moj život – dodao je Geri.loading...