MOMCI, OBRATITE PAŽNJU: Ovu mušku naviku žene ne podnose

Mnogi će reći da su iskrenost i odanost najvažnije u vezi, ali jedna muška osobina, čini se, poprima sve važniju ulogu kako u braku i ozbiljnim vezama, tako i u prolaznim avanturama.

Muškarac
pixabay.com

Naime, istraživanje koje je proveo Storage World pokazalo je da čak 61 odsto žena izuzetno odbija neuredna muška soba ili celi stan.

Bez obzira da li je reč o avanturi za jednu noć ili potencijalnoj vezi, većina žena se složila da im se nikako ne sviđa kada je muškarac neuredan jer ih to odmah navodi da se zapitaju o njihovoj higijeni, ali drugim važnim životnim navikama.

S druge strane, samo 25 posto muškaraca priznalo je da ne vole da vide neurednu žensku sobu ili stan kao i da to utiče na njihovu uzbuđenost, prenosi Index.

Isto istraživanje je dokazalo da čak tri četvrtine ljudi u vezama ima problem sa suočavanjem s partnerom kada je u pitanju navika urednosti što dovodi do nedostatka komunikacije i dubljih problema u vezi.

Stoga, ako primetite da vaša bolja polovina suptilno pokušava da vam kaže da bi trebalo da budete uredniji, možda je baš pravo vreme da poradite na tome, zbog dobrobiti i budućnosti vaše veze.