Momci, ovakav penis žene dovodi do ludila!

Najnovija studija o penisu pokazala da žene 'biraju' jedan penis za neobaveznu šemu, a drugi za ozbiljniju vezu! Koji je obim, a koja dužina poželjna, proverite ovde.

U najnovijoj studiji koja je urađena u vezi pitanja da li je bitnija veličina ili obim, rezultati su pokazali da kada je reč o seksu za jednu noć, ženama nije toliko bitna dužina penisa koliko njegov obim.

Zadatak za 41 ženu, učesnice u ovom istraživanju, bio je da opipaju i pogledaju 33 veštačka penisa. Dužina penisa je varirala od 10 do 21,5 cm, a obim od 6 do 17 cm.

Svaka od žena je morala da kaže koji bi penis izabrala za seks šemu a koji za ozbiljnu vezu.

Ispostavilo se da su za šeme na jedno veče dame birale veće obime, a za dugoročnije veze one tanje, dok u pogledu veličine nije bilo razlika – najpoželjnija veličina u oba slučaja je 10,5 cm.

– Vagina je puna nervnih završetaka koji su veoma osetljivi na pritisak i stezanje i moguće je da ti senzori detektuju varijacije u obimu penisa, a ne toliko u dužini. Širi penis pretenduje da pritiskanjem klitoris dovede bliže vagini tokom polnog odnosa, a smatra se da to ženi pomaže u postizanju orgazma. S druge strane, predugačak penis može da izazove bol u grliću materice – izjavila je Šenon Leang, autorka ove zanimljive studije.loading...