MORAĆE PAŽLJIVIJE DA ČUVA BEBU: Snimak spasavanja tek rođenog šteneta ostavio svet bez daha (VIDEO)

Više od tri miliona ljudi bez daha je gledalo kako čovek ulaže nadljudske napore da iz kandži smrti otrgne tek rođenu bebicu boksera.

printscreen/facebook.com/LADbible

Štene je na svet došlo zdravo, a onda je njena mama slučajno legla na nju i štene je postalo ljubičasto, a potom sasvim prestalo da diše.

Na scenu je stupio čovek koji nije hteo da dozvoli maleckom biću da tek tako ugine. Masirao je malo pseće telo, lupkao je po srcu i davao veštačko disanje na usta. Nije odustajao ni kada malecka posle svega toga i dalje nije pokazivala znakove života. Nastavljao je sa davanjem prve pomoći, nežno joj govoreći da se probudi, da ga pogleda. I zaista, odahnućete u tom trenutku dok budete gledali ovaj video, život je pobedio smrt i štene je počelo da diše. Nepravilno, polako, ali sigurno.

Nije prošlo mnogo i mala bela pufna pridružila se braći i sestrama kod svoje mame koja je akciju spasavanja sve vreme nemo posmatrala. Svi su navalili na mlekce, zdravi i veseli, kao da se ništa nije dogodilo. I iako je malena dobro, njen će je čovek odvesti kod veterinara za svaki sluaj. A vi uživajte u ovom neverovatnom videu i borbi čoveka da spase jedan mali pseći život.