Štene je na svet došlo zdravo, a onda je njena mama slučajno legla na nju i štene je postalo ljubičasto, a potom sasvim prestalo da diše.

Na scenu je stupio čovek koji nije hteo da dozvoli maleckom biću da tek tako ugine. Masirao je malo pseće telo, lupkao je po srcu i davao veštačko disanje na usta. Nije odustajao ni kada malecka posle svega toga i dalje nije pokazivala znakove života. Nastavljao je sa davanjem prve pomoći, nežno joj govoreći da se probudi, da ga pogleda. I zaista, odahnućete u tom trenutku dok budete gledali ovaj video, život je pobedio smrt i štene je počelo da diše. Nepravilno, polako, ali sigurno.

Nije prošlo mnogo i mala bela pufna pridružila se braći i sestrama kod svoje mame koja je akciju spasavanja sve vreme nemo posmatrala. Svi su navalili na mlekce, zdravi i veseli, kao da se ništa nije dogodilo. I iako je malena dobro, njen će je čovek odvesti kod veterinara za svaki sluaj. A vi uživajte u ovom neverovatnom videu i borbi čoveka da spase jedan mali pseći život.