Možda još nije izgovorio ONE REČI, ali ovi signali govore da je LUD ZA TOBOM

Ljubav
Foter/-closed- look 4 /MyVisualPoetry / photo on flickr

Njegovo ponašanje će ti mnogo reći o njegovim osećanjima.

 

Muškarci na razne načine pokazuju devojci koliko im je stalo do nje, a to najčešće nisu “magične reči” volim te. Kada bolje razmislite, to zapravo i jesu samo reči, dela su ono što se važi. 

Zbog čega on još uvek ne govori da vas voli i nije toliko bitno ukoliko se ovako ponaša. Možda se plaši da neće dobiti isti odgovor od vas ili jednostavno nije “u tom fazonu”. 

U svakom slučaju, ako u ovde navedem stvarima prepoznajete i vašeg dragog, treba da budete veoma srećne.

Dodiri

Mali, spontani znakovi pažnje, poput konstantnih dodira, češkanja i dirkanja tokom večere, gledanja filma, druženja, lenčarenja i spavanja puno govore o vašim i njegovim osećanjima. To su znakovi koji otkrivaju da maksimalno uživate sa partnerom i da ga nikada ne želite “ispustiti iz ruku”.

Poljupci

Baš poput maženja, poljupci su vrlo intiman i dubok način da nekome pokažete koliko vam znači. Ako su poljupci vaša svakodnevna rutina, to vam može puno otkriti o vašoj vezi. Istraživanje je pokazalo kako parovi koji se često ljube imaju mnogo kvalitetniji odnos od onih koji na to zaboravljaju. Ljubite se kad god osetite potrebu!

Seks

Iako seks ne mora biti znak kvalitetne veze, vaša osećanja i te kako jesu. Jedan od njih je svakako i strast. Seks zbližava partnere, čini ih opuštenijima i srećnijim. Brojna istraživanja su potvrdila kako redovni seksualni odnos utiče na kvalitet veze, ali i braka. Ne zanemarujte ovaj deo veze i uživajte u strastvenim trenucima kad god možete.

Druženje

Ako pod savršeno provedenim večem podrazuimevate i gledanje filma s partnerom znajte kako je vaša veza na dobrom putu. Kada partneri uživaju u zajedničkom društvu, vode zanimljive razgovore i razgovaraju o svim temama te im nije potreban niko drugi da ih zabavi, to opisuje čvrstu i duboku vezu. Mentalna i fizička povezanost jedan su od najvažnijih znakova dobrog odnosa.

Intuicija

Onaj osećaj kada jednostavno znate da je to ono pravo… Istraživanje je pokazalo kako je intuicija itekako važan pokazatelj kvalitetne veze. Ako, kada pogledate u budućnost, u njoj vidite i svog partnera te zamišljate srećne trenutke koje ćete provesti zajedno, ne zanemarujte svoju intuiciju. Ona je tu s razogom.loading...