Možda ste vi i vaš partner upravo upravo ovakvi! TRI STVARI kojima parovi NERVIRAJU prijatelje, ali i sve oko sebe

Poznajete li neki zaljubljeni par u čijem se društvu često osećate neprijatno?

Selfi
Pixabay.com

Možda ste vi i vaš partner upravo takav par? Proverite čime zaljubljeni parovi najviše iritiraju svoje prijatelje i, ako se prepoznajete u tome, prestanite da radite ove stvari dok ste u društvu, pre nego što zbog toga svi počnu da vas izbegavaju.

Tepanje

Lepo je imati sladunjavi nadimak za osobu koju volite i obraćati joj se kao da je dete, ali to ipak ostavite za svoja četiri zida, jer vašim prijateljima nije ni slatko ni prijatno kada jedno drugom gugućete u njihovom društvu.

“Mi”

Većina parova to radi nesvesno, pogotovo ako zajedno žive. Onda kao da izbace reč “ja” iz svog rečnika i sve što su radili postaje “mi”. U redu je reći “mi” ako ste zaista nešto radili zajedno, ali ne i kada iznosite neko mišljenje. Vaše prijatelje to bi s vremenom moglo početi da nervira i mogli bi zbog toga početi da vas izbegavaju.

Preterano pokazivanje nežnosti

Kada ste zaljubljeni, teško je kontrolisati osećaje, ali pokušajte da smanjite strasti dok ste u društvu. Ako se preterano mazite i ljubakate pred drugim ljudima, njima će biti neuprijatno, zbog čega u budućnosti mogli početi da vas izbegavaju.