“MOŽE MAJKA DA TI BUDE!” Veza holivudskog para konstantno na udaru podrugljivih komentara (FOTO)

Poznati holivudski par, bivša mis sveta i glumica Prijanka Čopra i pevač Nik Džonas, i dalje privlače pažnju svetske javnosti.

Beta

Iako su u braku manje od godinu dana, o njihovoj razlici u godinama ali i o tome da li su par ili ne, ne prestaje da se priča.

Naime, bivša misica i muzičar često su predmet šale kako mu ona više izgleda kao majka, a ne kao supruga, s obzirom na razliku u godinama.

Prijanka je od Nika starija 10 godina, a mnogi primećuju da na slikama izgleda još starije od njega, pa je sve više šala u ovom kontekstu upućeno na njihov račun.

View this post on Instagram

Night Rider

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Ali izgleda da se ovaj par previše ne obazire na ovakve priče, već uživa u ljubavi.

O poznatom paru počelo je da se šuška još u maju 2018. godine, a nedugo nakon toga pevač i glumica otišli su u njenu rodnu Indiju kada je Nik upoznao njene roditelje, ali i objavljivao slike i video-snimke sa Prijankom ispod kojih je uz zaljubljene motikone pisao “ona“.

Posle putovanja zajedno su se pojavili na poznatoj Met Gala večeri, što je pojačalo sumnje u njihovu vezu, da bi je ubrzo Nik na dan njenog rođendana zaporsio, a u decembru i oženio.

Svadba je održana u Indiji, trajala je nekoliko dana, a na slavlju se nije štedelo. Javnost ih je tada osudila da su mnogo potrošili i da su se previše razbacivali novcem.

View this post on Instagram

Where to next baby? #travelbug or #lovebug 💋😍🐞

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) onloading...