Zbog užasa koji je trpela u braku pre tri godine se predozirala lekovima, punom bočicom aspirina...

Pevačica Mel B, nekadašnja članica grupe “Spice Girls”, nedavno je zatražila zabranu prilaska kada je u pitanju njen suprug Stiven Belafonte, a sada je sud taj zahtev i odobrio.

 

Naime, ona je optužila Stivena za iznemiravanje i seksualno zlostavljanje koje je obrazložila fizičkim napadima, grupnim seksom na koji ju je navodno njen suprug primoravao, a onda joj pretio snimcima, ali tvrdi i da je Stiven njihovoj dadilji napravio dete.

Strani mediji prenose da je Belafonte pevačicu davio i udarao, što je ona dokazala fotografijama i zadobijenim povredama. Kada je celu priču iznela u medije navela je i da zlostavljanje trpi od prve godine braka, a da ju je on primoravao da povrede u javnosti objašnjava kao posledice trčanja u visokim cipelama.

Work work work work work work #hussel

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

Zbog svega toga, pre tri godine se predozirala lekocima, punom bočicom aspirina. On joj nije dozvolio ni hitnu pomoć da pozove. Dadilji je, kako tvrdi, platio 300 hiljada dolara samo da ćuti o trudnoći sa njim. Nekoliko puta je pokušavala da ga ostavi, ali je on pretio da će joj uništiti život i oduzeti decu.

Njen suprug je sve te navode negirao navodeći da nije ni čuo za te optužbe.

Plašim se kako će ovo da utiče na našu decu i koliko daleko je ona spremna da ode. Šokiran sam ovim navodima. Neko želi da me predstavi kao negativca, ali, videćemo se na sudu – rekao je on.

Mel je sa Stivenom bila deset godina u braku iz kojeg ima troje dece i sada je odlučila da se razvede.