MRŠAVICE VIŠE NISU U MODI: Svetski brend započeo kampanju promovisanja ŽENSKIH OBLINA (FOTO)

Globalni svetski brend In The Style uneo je velike promene u svoje poslovanje.

ešli grejam
instagram/theashleygraham

Oni su odlučili kako više neće ni na koji način obrađivati fotografije svojih modela. Bilo da su manekenke ili obične žene koje nose njihove modele odeće, sve će se prikazivatu u pravom svetlu.

Kampanja je okupila različite tipove žena: one punije građe, zatim žene koje se bore sa aknama, pa čak je jedna od modela žena koja je preživela napad kiselinom.

View this post on Instagram

#LOVEYOURSELF 💖 Haven’t seen our latest campaign?! From now on ANY content created by ITS won’t be retouched! 🙌🏼 Join us in learning how to love yourself, tap the link in our bio to find out more 💫

A post shared by InTheStyle.com (@inthestyle) on

Brend će i dalje koristiti male trikove kojima raspolaže lepši pol, šminku i lak za kosu, zarad snimanja fotografija, ali se njihove mane više neće prekrivati fotošopom kako bi vam prodale nešto što nije realno – ističu iz ove modne kuće.

Svesni smo koliko loš uticaj na žene širom sveta imaju fotografije na kojima se prikazuju savršene žene. Mislimo da bi ovime trebalo da se vode svi prodavci, a sigurni smo da ćemo na ovaj način povećati prodaju – dodali su.

Vreme je da postanemo realni i da shvatimo da smo svi lepi na svoj način – zaključili su.