MULTIMEDIJALNI SARAJEVSKI UMETNIK ODUŠEVLJAVA: dRUMELODY u hiperboličnom stilu predstavio NOVI SPOT (VIDEO)

dRUMELODY aka Berin Tuzlić, sarajevski multimedijalni umetnik, nedavno je objavio spot za traku „Golden Vine“ sa novog albuma „Hyperbola“ čija je promocija održana i u Beogradu ovog jula.

Promo

Tuzlićev jedinstveni muzički stil na ovom albumu odražava se specifično minimalistički, zadržavajuću misteriznu notu koja istovremeno odiše i svojevrsnom melanholijom.

Traka „Golden Vine“ konačno je, nakon prvenca „Hyperbola“ i letnjeg hita „Antigen“, oslikana spotom. Ovaj vokalni chill doživljaj odiše blagom usamljenošću koji podseća na nordijski noar, a glavne figure koje ga oslikavaju specijalnom koreografijom je bosansko-hercegovački plesni par koji savršeno prati priču pokretima.

Tuzlićev autentičan pristup muzici nastao je spajanjem DJ-inga i perkusija, s tim da bubanj kao instrument ipak vodi glavnu „reč“ posebno na live nastupima na kojima se Tuzlić posebno proslavio, a koji su posebno upečatljivi.

Svojim live act nastupima dRUMELODY privlači pažnju i van regionalnih granica, pa tako beleži i nastupe po klubovima i festivalima u Berlinu, Amsterdamu,Talinu, Dubaiju itd.

Album „Hyperbola“ Berin je svojoj publici predstavio i na USB narukvici, namenjenoj upravo novijim generacijama koje su navikle na ekspresni download i streming.