MUŠKARCI IZ SRBIJE ODGOVARAJU: Ovo kod žena NIKAKO ne vole, a SVE to rade

Seks žena
Pixabay.com

Voditelj Slavko Beleslin, vlasnik modne agencije "Selekt" Nebojša Grnčarski i poznati reper Gru ekskluzivno za "Super ženu" otkrivaju šta vole, a šta ne vole da vide na dašanjim ženama, ali i kakvo ih ponašanje odbija.

 

Mnogi će reći da većina žena danas izgleda manje-više isto i uniformisano. Kako se pojavi neki trend, tako se mnoge pripadnice lepšeg pola njemu odmah priklone.

Prave vrednosti su se odavno izgubile, a na ceni su velike lažne zadnjice, usta i grudi. Prirodan izgled zamenili su lažni delovi tela, a uzori su postali pogrešne osobe niskog morala koje se plasiraju putem većine medija.

Nekoliko poznatih muškaraca iz potpuno različitih branši odgovara šta danas vole, a šta ne vole da vide na ženama. I svi su se saglasili u jednom, svi vole prirodne devojke.

Slavnko Beleslin (voditelj B92): Ko je rekao da morate da budete grube i agresivne?

Stvari su veoma jednostavne, iako istinu zamagljuju razni trendovi, pokreti, saveti po magazinima kao i misija modne industrije koja je ovih godina naročito naopaka. Sve staje u jednu rečenicu – muškarci na ženama vole ženske atribute, a ne vole muške. Prirodno, zar ne, kad se malo odmaknete od medijske buke. Pre svega, da bismo uklonili razne zabune koje je doneo feminizam, protiv koga ustaje sve više žena, jedno moramo da razjasnimo. Zapamtite da ono što nijedan muškarac, nikada i nigde, ne želi da vidi ni na jednoj ženi su svakako i pre svega muški atributi. Ko vam je rekao da morate da budete agresivne, grube i beskompromisne? Ko je izmislio debele “Brežnjev” obrve, vrećaste pantalone i kratke frizure? Sigurno shvatate gde idem… od karaktera pa do fizike, u ime muške populacije molim dame da izađu iz nametnutog grča i vrate svetu ono što je priroda odredila da bude najlepše i najnežnije pod kapom nebeskom.

Princeze, vratite se kući!

Nebojša Grnčarski (modna agencija “Selekt”): Negovano da, plastično ne

Muškarci danas vole da vide negovanu ženu, odnosno negovanost i prirodnost, a ne, uprkos uvreženom mišljenju, prekomerni rad plastične hirurgije. Što se stila tiče, mislim da muškarci danas više vole da vide ženu koja ima na sebi nešto originalno, odnosno, koja ima neki svoj stil, a ne uniformisanost koju u poslednje vreme diktiraju veliki brendovi.

Gru (reper): Ne volim žene koje izgledaju kao pevaljke iz rijalitija
 

Lično volim kada žena vodi računa o svom izgledu, kada je prirodna i negovana. Ne volim da vidim usred bela dana ženu koja izgleda kao pevaljka sa televizije. Vremenom je to nametnuto i predstavljeno kao model izgleda i ponašanja, a za to su najviše krivi mediji. Oni najviše utiču na to da se formira mišljenje o nečemu, a forsiraju ekipu iz rijalitija, a to je mnogo loša ekipa. Devojke se ugledaju na njih, što je, blago rečeno, užas…