Muškarci, nije im novac najbitniji – Postoje i druge stvari koje vas čine posebnim

Ženama je bitno koliko muškarac zarađuje, ali visina njegovih primanja nije presudna. Evo na koje pojedinosti nežniji pol obraća pažnju kad je on u pitanju.

Zgodan i lep je ono što prvo žene primete na muškarcu, ali bitno im je i njegovo razmišljanje i ponašanje. Nakon toga dolaze i druge stvari koje žensko srce stavljaju u oklop. Evo šta bi trebalo da ima savršen mušakrac.

Način odevanja

U ženskoj krvi je da komentarišu garderobu i način odevanja svih, a posebno muškarca koji im se sviđa. Ukusi su različiti, ali ženama se definitvno neće svideti u majici sa printom “nisam ginekolog, ali mogu da pogledam”.

Stav

Žene izbegavaju one koji su previše glasni i koje ceo prostor u kome se nalaze primete zato što “puca” od samopouzdanja. Međutim, one ne vole ni one stidljive koji jedva da su primetni, zato je najbolja kombinacija ove dve krajnosti. One lude za tipom sa stavom koji se ne trudi da bude u centru pažnje.

Higijena

Na prvi pogled i ne primetimo da li je neko čist ili prljav. Ali dovoljan je samo da bacimo oko na nokte, zube i generalno stanje muškarca i da znamo sa kim baratamo.

Prijatelji

Nije bitan samo on, već i prijatelji koji ga okružuju. Ženama nije prijatan muškarac ukoliko joj njegovi drugovi nisu simpatični. Ne kaže uzalud ona stara – sa kim si, takav si.