Muškarci, obratite pažnju! Možda ste i vi loši u oralnom seksu

Ukoliko otkrijete da ste loši, ne brinite ima leka!

Niko nije savršen na svim poljima. Kada je reč o seksu, možda se vaš partner sjajno ljubi i otvoren je za isprobavanje novih poza, ali kada dođe trenutak da se spusti dole, stvari krenu naopako, piše „Stil”.

Nasuprot svim njegovim veštinama u krevetu, ali i van njega, on jednostavno ne uspeva da vas zadovolji oralnim seksom. Ovo je jedna od najčešćih pritužbi mnogih žena, kada je reč o seksualnom aspektu njihovog života, prenosi popsugar.com.

Šta onda?
Najpre obratite pažnju da li postoji problem tehničke prirode. Postavljanjem jastuka ispod kukova, olakšaćete vašem partneru da dopre do vaše vagine. Time ćete izbeći mogućnost da ga zaboli vrat ili se pojave bolovi u donjem delu leđa. Pronađite pozu koja će oboma odgovarati.

Potom, ono što je jako bitno, jeste da ne glumite da vam je lepo ako zaista ne uživate u tome što vam radi. Bitno je da mu suptilno stavite do znanja šta vam ne odgovara, biće vam zahvalan na tome. Šapnite mu na uvo kako da vas dohvati, šta volite, kojim tempom. Možete i da ga vodite svojom rukom, možda će vam na početku biti čudno, ali ako ne tražite ono šta želite, nećete ni dobiti.loading...