MUŠKARCI PRIZNALI: Ovo su osobine žene koje će osvojiti srce svakog momka

ljubav
Pixabay.com

Pre svega žele ženu koja će ih voleti bez obzira na sve...

 

Momci su nam iskreno priznali s kakvom damom će baš svaki poželeti da provede ostatak svog života! Čitajte i usvajajte!

Ženu kojoj potpuno i u svakom trenutku može da veruje
Poverenje je temelj na kom se grade apsolutno sve veze! Momci žele da pored sebe imaju ženu kojoj će moći da priznaju najmračnije tajne i slabosti bez straha da će se ona smejati ili pogrešno shvatiti!

ONA IMA SVE: Ovaj horoskopski znak ŽARI I PALI gde god se pojavi

Ženu koja ga podržava čak i onda kada želi da napusti posao kako bi pratio svoje snove i postao pisac ili umetnik.
Da, možda zvuči zaista ludo, ali zar svi ne želimo pored sebe osobu koja će nam dati vetar u leđa u trenucima kada najviše posustajamo! Isto tako razmišljaju i momci. I oni ne žele samo nedoljivu i seksi devojku koja će klimati glavom, već i onu koja će na njihove najveće ludosti reći “Hajde, da uradimo to.”

Motivisanu i ambicioznu ženu koja ne troši svoje vreme samo na šoping i društvene mreže.
 Momci su priznali da ih zapravo plaše površne žene koje se svaki deo svog slobodnog vremena provesti u traženju najlepše slike za Instagram ili omiljene haljine za izlazak! I moramo da se složimo da su zaista u pravu!

 
Ženu koja želi da provodi vreme sa njim (ali ne 24/7)…
Momci žele da imaju “lufta” i ne žele da se odreknu druženja i igrica sa drugovima samo zato što su upoznali ženu svog života! Oni žele da i njihova izabranica ima svoj, život, hobi, društvo, obaveze i da se nikako ceo svet svede samo na ljubavni odnos!

TANGA GAĆICE, SEKSI PODVEZICE: Uz ove savete pretvorite se u FATALNU ZAVODNICU

Ženu sa kojom može da ima izuzetan seks…
 Seks nije najvažnija stavka u vezi (ni muškarcima), ali je jedna od i te kako bitnih. Da se razumemo, to ne znači da momak okolo traži svoju boginju seksa, već nekoga sa kim će biti kompatibilan celog života.

Ženu koja želi da se menja i prilagođava…

 Nije ono što ste pomislili kada ste pročitali ovu rečenicu! Momci samo žele devojku koja je spremna da uoži bar milimetar truda da promeni ono što smeta njihovom zajedničkom odnosu!

Ženu koja će ih voleti bez obzira na sve…
I koja će biti verna i samo njihova!

Ženu koja ne prestaje da ga iznenađuje, bez obzira na promene koje nastaju zbog životnih okolnosti…
Nije bitno da li je u pitanju, seks, rođendan, godišnjica ili sasvim običan dan… Svi volimo iznenađenja i upravo ona čine vezu živom i odnos harmoničnim! Povremeni striptiz, iznenadna seksi poruka ili jednostavo omiljeni slatkiš je sve što će osvojiti muško srce!

Ženu koja kaže šta tačno misli…
Bez metafora, skrivenih poruka ili tumačenja…Momci su jednostavna bića i žele da čuju od svoje lepše polovine tačan tok njenih misli kako bi znao da li je nešto pogrešio ili ne!

Ženu koja želi da uči i da se razvija sa njim…
Jednostavno žele osobu s kojom će imati dug i ispunjen život.