Muške tajne: Ovo ne smeju da vam kažu, a žele da znate

Obzirom da veoma retki muškarci znaju čitati između redova, većina ih se i ne artikuliše na taj način. U najvećem broju slučajeva, oni kažu ono što misle. Međutim, postoje i neke stvari koje muškarci ne govore, a voleli bi da ih žene znaju. Evo o čemu je reč.

*Da, muškarci stalno misle o seksu. Prosečan muškarac, ispod 60 godina starosti, misli o seksu barem jednom dnevno, a muškarci i maštaju češće nego žene. Čak i kada imate loš dan i kada se osećate “debelo”, muškarce to ne zanima i skoro su uvek spremni za seks.
*Muškarcima je potrebno vreme samo za njih, piše minimagazin. To ne znači da on ne želi da bude s tobom već da mu je potrebno vreme da se odmori od svega. Za razliku od žena, muškarci nemaju potrebu da napuste kuću i odu u šoping ili na spa tretman – dovoljno im je da leže ispred televizora.

                                         Foto: Foter willy-photographer

*Muškarci ne vole “zamke”. Kada ga pitaš: „Da li izgledam kao da sam debela u ovoj odjeći?”, postavljaš mu klasičnu zamku i to mu se nimalo ne sviđa. Isto važi i za izjave tipa: „Nemoj me pogrešno shvatiti, ali…” ili „Mogu li te pitati nešto, a da se ne naljutiš?”.

*On misli ono što kaže. Možeš pomisliti da postoji neki prikriveni motiv ili skriveno značenje i možeš ga pitati isto pitanje šest puta, ali, odgovor će uvijek biti isti. Kada kaže “Ok.”, on to zaista tako i misli.
*Žene se oduvek žale na to da ih na televiziji predstavljaju nerealno. Pa, isto važi i za muškarce. Oni znaju kako da uklone mrlju sa košulje, znaju kako da se brinu o deci i znaju kuvati, i to dobro. Muškarci žele biti cenjeni zbog stvari koje rade i zato pokažite svoju ljubav kada se vaš muškarac potrudi i učini nešto posebno.