MUTNA POSLA: Melanija Tramp menjala predbračni ugovor pre useljenja u Belu Kuću

Jedan od razloga zašto je Melanija Tramp odlagala selidbu iz Njujorka u Belu kuću 2017. godine bio je promena bračnog ugovora sa američkim predsednikom, navodi se u novoj knjizi reporterke Vašington posta.

printscreen

Autorka Meri Džordan citirala je izvore bliske Trampu, koji su rekli da je njena namera bila da „ispregovara novi finansijski aranžman“, kojim bi trebalo da njen sin Bajron bude zbrinut.

Knjiga The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump je bazirana na više od 100 intervjua, prenosi Vašington post.

Kako se navodi u knjizi, prvoj dami je trebalo vremena da prebrodi saznanja o seksualnim skandalima Donalda Trampa tokom predsedničke kampanje, a novi bračni ugovor osigurao je da Bajron neće biti isključen iz porodičnog biznisa.

Želela je napismeno da će Bajron biti tretiran jednako kao i ostala Trampova deca kada su u pitanju finansijske šanse i nasledstvo – piše Meri Džordan.

Inače, američki predsednik Donald Tramp veliki je zagovornik bračnih ugovora. Još pre više od 20 godina u intervjuu Leriju Kingu rekao je: „Iako su oni odvratna dokumenta, veliki sam zagovornik bračnih ugovora.“

Portparolka prve dame odbacila je navode iz knjige.

Još jedna knjiga o gospođi Tramp sa pogrešnim informacijama i izvorima. Ova knjiga pripada žanru fikcije – istakla je Stefani Grišam.