Muž napisao ženi OPROŠTAJNO PISMO jer ju je PREVARIO: Njen odgovor će mu doći glave

Pismo
pixabay.com

Pročitajte šta je bivša žena odgovorila svome mužu koji ju je varao sa njenom rođenom sestrom.

 

Muškarci češće varaju nego žene. Procenjeno je da skoro 50% svih muškaraca će varati u nekom trenutku svog života s tim da muškarci češće ostavljaju žene kada imaju aferu dok je kod žena to ređe.

Takođe, podaci govore da će muškarac koji je oženjen skoro uvek varati ženu mlađom.

Jedan muž je napisao svojoj supruzi:

“Draga ženo, pišem ti ovo pismo da te obavestim da te ostavljam zauvek. Bio sam dobar prema tebi poslednjih sedam godina, i nisam imao ništa od toga. Poslednje 2 nedelje su bile pakao. Tvoj šef je zvao da mi kaže da si dala otkaz danas i to je bila zadnja kap. Prošle sedmice, došla si kući i nisi ni primetila moju novu frizuru, niti da sam skuvao tvoje omiljeno jelo i da sam čak nosio nove svilene bokserice. Jela si dva minuta, i zaspala odmah nakon gledanja svih tvojih sapunica. Ne pričaš mi više da me voliš, ne želiš seks više, niti išta što nas povezuje kao muža i ženu. Ili me varaš ili me ne voliš više. U svakom slučaju, ja sam otišao.

Tvoj bivši muž

P. S. Ne pokušavaj da me nađeš. Tvoja sestra i ja se selimo u severnu Virdžiniju zajedno! Imaj lep život!”

Žena mu je ovako odgovorila:

“Dragi bivši mužu, ništa mi nije više ulepšalo dan nego tvoje pismo. Istina je da smo ti i ja bili u braku sedam godina, iako ja tebe ne bih opisala kao dobrog čoveka. Gledam sapunice da bi one nadglasale tvoje kukanje i dodire. Šteta što to ne radi. Primetila sam kad si se ošišao prošle sedmice, ali prva stvar koja mi je pala napamet je da izgledaš kao devojčica. Pošto me je moja mama naučila da ćutim kada nemam ništa lepo da kažem, nisam komentarisala. A kada si skuvao moj omiljeni obrok, mora da si me pomešao sa mojom sestrom pošto sam prestala da jedem svinjetinu pre sedam godina. A u vezi novih svilenih bokserica: okrenula sam se od tebe zato što je cijena od 50 dolara još uvek bila na njima, i molila se da to nema nikakve veze sa time što je moja sestra tog jutra pozajmila od mene te pare.

Nakon svega ovoga, još uvek sam te volela, i mislila da možemo da poradimo na našoj vezi. Tako da kada sam dobila loto od 10 miliona dolara, dala sam otkaz i kupila nam dve karte za Jamajku, ali kada sam došla kući tebe nije bilo.

Sve se dešava sa razlogom, pretpostavljam. Nadam se da ćeš imati ispunjen život koji si oduvek želeo. Moj advokat je rekao da pismo koje si napisao osigurava da nećeš dobiti ni paru od mene. Čuvaj se!

Tvoja bivša žena, bogata ko Bog i slobodna!

P. S. Ne znam da li sam ti ikada ovo rekla, ali moja sestra Karla je rođena kao Karl. Nadam se da to nije problem.”