MUŽA ZAMENILA DEVOJKOM: Majli Sajrus na svom prvom javnom nastupu nakon razvoda izgleda bolje nego ikad (FOTO)

Nakon vesti da se razvodi od glumca Lijama Hemsvorta, pevačica Majli Sajrus prvi put je javno nastupila, a sa njom je na nastup došla i njena devojka Kejtlin Karter.

Majli Sajrus
Beta

Pevačica (26) se pojavila na manifestaciji “MTV Video Music Awards” na kojoj je imala veoma emotivan nastup otpevavši pesmu “Slide Away”, čije stihove mnogi povezuju sa njenim nedavnim razvodom i novom ljubavlju pevačice.

Pevačicu je pred nastup iza scene bodrila njena nova devojka Kejtlin Karter (30). Ona očigledno nije želela da se pojavljuje na crvenom tepihu, niti da bude u publici dok je Majli nastupala.

Inače, Majli i Kejtlin prvi put su viđene kako razmenjuju nežnosti u vreme kada se pojavila vest da se pevačica razvodi od glumca. Mnogi upravo Kejtlin okrivljuju za njihov razvod. Majli nije želela to da komentariše već je samo izjavila da je srećna.

Nakon dodele nagrada i nastupa pevačice, zaljubljene devojke otišle su na zabavu koja je održana u njujorškom klubu “Up and Down”. Majli i Kejtlin nisu krile zaljubljenost. One su fotografisane dok ulaze u klub, držeći se za ruke.