Muzičari sleteli u Beograd, a evo šta se dešavalo na letu… (FOTO)

Iron Maiden su sinoć malo posle 23 časa, nakon koncerta u Sofiji, sleteli u Beograd sa svojim avionom Boing 757 kojim je pilotirao lično pevač Bruce Dickinson. Sve spremno za večerašnji šou na Kalemegdanu.

U avionu im je društvo pravilo preko stotinu fanova iz celog sveta koji sa njima ove godine lete na odabranim koncertima među kojima je i beogradski. Popularni „Mejdeni” odlučili su da dođu što pre u srpsku prestonicu kako bi imali dovoljno vremena za obilazak grada u koji dolaze još od 1981. godine kada su nastupali na Hipodromu. Sve je spremno za najveći spektakl ove godine na Kalemegdanu, a satelitska prognoza pokazuje da će i veče pod osvetljenim bedemima Beogradske tvrđave biti potpuno suvo i bez padavina!

Pred nastup „Mejdena” biće održan i poseban akrobatski aero šou nad Dunavom u trajanju od sedam minuta, koji iskusni beogradski pilot Vladimir Bulat priprema već danima sa svojim kolegama iz kluba, a na ovu ideju je došao jer mu je pevač benda Bruce Dickinson kolega pilot.

Vrata koncertnog prostora otvaraju se već od 18 časova, a švedska metal atrakcija, grupa Ghost, svoj nastup počinje od 19.30, dok se Iron Maiden na bini širokoj 44 metra očekuju već od 21 čas.