Muzika, drama i neverovatna priča na jednom mestu: DRUGI TREJLER ZA “BOMESKU RAPSODIJU” odgovara na pitanje koje je MUČILO FREDIJEVE FANOVE (VIDEO)

Na radost svih poštovaoca lika i dela Fredija Merkjurija i grupe Queen, objavljen je drugi trejler za film "Boemska rapsodija“, koji će gledaocima još više približiti priču o ovoj legendarnoj grupi i njenom frontmenu.

Boemska rapsodija
Promo

Film “Boemska rapsodija”, u kojem Rami Malek tumači jedinstvenog Fredija Merkjurija, donosi neverovatnu priču o grupi Queen – od nastanka benda i njegovim članovima koji su bili sjajni studenti u Londonu, do blistavih uspeha i svetske popularnosti.

Film prati i period kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid-u iz 1985. godine, koji je u prenosu uživo gledala publika od 1,9 milijardi ljudi, a sve u cilju da se prikupi novac za pomoć gladnima u Africi.

– Queen je bio EMI-jev najveći bend. Imali su sluha da prepoznaju ono nešto što je njihovu publiku privlačilo da sedne i sluša. Svi članovi grupe Queen su neverovatni muzičari i kompozitori, ali Fredi je bio frontmen. On je bio najveća zvezda sa kojom sam radio – a radio sam sa Džordžom Harisonom i Polom Mekartnijem. Oni su bili neverovatno talentovan bend, prave zvezde u pogledu neobičnosti, ekstravagantnosti i konstantnog stvaranja hitova – izjavio je Brajan Sutal, autor više od 20 knjiga o muzičkoj industriji.

Ono što je fanove legendarnog Fredija mučilo još od vesti da će film biti sniman – čiji će glas zapravo čuti, dobilo je odgovor –  Malek će zapravo pevati u filmu, ali će njegov glas biti dopunjen Fredijevim.

Pored Ramija Maleka, u filmu ćemo gledati Gvilima Lija u ulozi glavnog gitariste grupe Queen Brajana Meja, Bena Hardija kao bubnjara Rodžera Tejlora, i Džona Mazela kao bas gitaristu Džona Dikona.

Film “Boemska rapsodija“ u domaće bioskope stiže 1. novembra, a do tada pogledajte najnoviji trejler koji će sigurno doneti malo rokenrola svakom ko ga pogleda.