Muzika za dobro jutro: Opasan ples sa grupom Van Gogh (VIDEO)

Zašto je Van Gogh jedna od omiljenih domaćih grupa

Možda za muzičare važi pravilo da su noću budni a danju spavaju ali članovi grupe Van Gogh pokazali su da im gostovanje u ranim jutarnjim časovima uopšte ne smeta. Nasmejani i puni pozitivne energije došli su u studio Radija S i zajedno sa voditeljima emisije „Dobro jutro Srbijo” Natalijom Milosavljević i Ivanom Milovanovićem i brojnim fanovima zagrejali atmosferu. Iako neprestano putuju, nastupaju i promovišu novi album, bend nije pokazao ni trunku umora.

Ćaskali su sa svojim obožavaocima, slikali se sa njima, oprobali se u ulozi voditelja, što je u studiju izazvalo gromoglasni smeh. Jutro puno šale i osmeha bio je samo deo gostovanja grupe Van Gogh. Stigli su da odgovore i na pitanja fanova pa su tako otkrili da će nastupati na Bir festu, ali jedan odgovor je bio posebno interesantan. Na pitanje kako devojke reaguju na način na koji Đule izgovara slovo R, pevač je rekao:
– Kad bi znala koliko sam vremena proveo kod logopeda! Ispostavilo se da on uopšte i nije logoped – ispričao je Đule.

Odmah potom, bend je sa fanovima nastavio druženje u S caffe-u gde ih je čekala ukusna zakusna i veoma prijatan ambijent. Vrlo brzo su se prihvatili mikrofona i zapevali neke od svojih najvećih hitova dok su ih svi prisutni pratili i pevali uglas sa Van Gogom.