NA ODMOR U AKVARIJUM: Gradi se prvi HOTEL POD VODOM i izgleda SAVRŠENO! (VIDEO)

Muraka
YouTube Printscreen

Otvara se prva rezidencija ispod mora!

 

Međunarodni brend hotela Conrad Maldives Rangali Island objavio je izgradnju prve rezidencije ispod mora koja će biti gotova krajem ove godine. Investicija vredna skoro 19 miliona evra namenjena je putnicima koji žele da iskuse sve prirodne lepote Indijskog okeana. 

Vila je nazvana Muraka, odnosno koral na divehiju, indoevropskom jeziku koji je srodan singaleškom, glavnom jeziku Šri Lanke. Osmišljena je tako da se savršeno uklopi u okolinu i da pruži gostima pogled na životinjske vrste koje žive u velikom plavetnilu.

Gosti Murake moći će da uživaju u bazenu dok im batler donosi koktele, odmaraju na terasi posebno dizajniranoj za savršeni zalazak sunca i da lako zaspe brojeći ribe pre nego što utonu u san…
  

Prostor je podeljen na dva nivoa. Donji koji se nalazi 5 metara ispod površine okeana ima veliki krevet, kupatilo i spiralne stepenice koje vode na sprat do dnevnog boravka. Na gornem nivou su spavaće sobe, toalet, teretana, bar, kuhinja, trpezarija i batlerove odaje.

Tu je i infinity bazen s pogledom na horizont. Posebno se razmišljalo o terasi koja je dizajnirana za posmatranje zalaska sunca.

Muraka može primiti do devet gostiju, a cena je još nepoznata.