Na početku “KAO PUŠTENI S LANCA”, a onda… Ove stvari muškarci rade POSLE RASKIDA

raskid
pixabay.com

Posle raskida ni jedan muškarac nije hladnokrvan, odnosno ravnodušan.

 

Nemojte da mislite da muškarci nemaju osećanja i da posle raskida manje pate od žena! Ako vidite da je vaš bivši okačio sliku iz provoda ne Fejsbuk ili Instagramu, ne znači da uživa, da je srećan i da zapravo proslavlja raskid koji se dogodio pre samo nekoliko dana.

Uz pomoć ova tri koraka ostvarićete SAVRŠENU vezu

Naprotiv, ispijanje alkohola do ranih juatrnjih sati i flertovanje sa raznim devojkama, samo su neki od načina uz pomoć kojih pokušava da preboli bivšu.

Evo šta sve muškarac radi kako bi prevazišao težak emotivni period:

Napije se

Naravno, ovo je očekivano. Uz to obavezno pozove najbolje prijatelje. Uz pomoć alkohola ima veću slobodu da podeli osećanja, pa čak i da zaplače.

Uradi nešto što njegova bivša ne bi odobrila

Na ovaj način muškarac potvrđuje sebi da sada ima potpunu slobodu da radi šta god poželi. Ovo predstavlja neki vid utehe jer pronalazi dobre stvari koje su proizišle iz raskida. Upravo zbog toga, uvek uradi nešto zbog čega mu više bivša neće “zvocati”.

Misli na druge bivše devojke

Veoma je teško da se nakon raskida (pogotovo ako su veza i seks bili savršeni) muškarac olako upusti u novu ljubavnu avanturu. Kako se ne bi opterećivao činjenicom da više neće moći da priušti sebi seksualni užitak sa bivšom, neretko razmišlja o drugim devojkama sa kojima je bio. Emocije tada ne postoje, pa je lakše maštati kako sada (na primer) njegova prva ljubav izgleda kada je gola i kakav bi seks bio sa njom.

Žene, muškarce možete da promenite ali samo pod OVIM uslovom

Gleda porniće

Žene iz pornića nisu bivše, a i ne mogu da kažu loše stvari i da daju obećanja koja ne mogu ispuniti. Jednostavno, gledajući njih zadovoljava sebe, a ne ostaje povređen. 

Špijunira bivšu na Fejsbuku

Gde je, šta radi, da li se zabavlja? Generalno, muškarci ne mogu, a da ne provere ove stvari.

Ljubi se sa drugim ženama

Sve će učiniti samo da ne misli o bivšoj. Pod dejstvom alkohola olako će se upustiti u “šeme” za jednu noć.

Vodi računa o izgledu

Ostavljeni muškarac konačno shvata da je vreme za vežbanje i odlučuje da krene u teretanu. Intezivni treninzi pomažu mu da se oslobodi negativnih misli, a pritom da svoj izgled dovede do savršenstva. 

KONAČNO SU SVE MASKE SKINUTE: Saznajte ko više laže, muškarci ili žene?

Šoping
Kada telo dovede u red, vreme je za novu garderobu. A, sve sa ciljem da bivša zažali što ga je ostavila.

Tražiće vas krišom na javnom mestu

Skenira masu u nadi da će ugledati bivšu. Zamišlja šta će se dogoditi ako se sretnu, kakva će njena reakcija biti.

Suočava se sa činjenicama

Konačno se miri sa činjenicom da ostaju samo lepe uspomene na vezu koju je imao. To se događa onda kada počne da oseća emocije prema drugoj ženi.loading...