NA POMOLU RAZVOD VEKA?! Mediji bruje o DOKAZIMA da se Kim i Kanje razilaze (FOTO)

Prema nekim saznanjima do kojih su došli novinari lista „Pejdž siks“, Kim Kardašijan i Kanje Vest se razvode posle sedam godina braka. Tvrdi se da je „razvod neizbežan“ za slavni par, s tim što je Kim već angažovala i advokata.

kanje vest
printscreen/youtube

Mediji spekulišu da je par i praznike proveo odvjeno – da je Kanje bio na svom ranču u Vajomingu, a da je Kim boravila u Los Anđelesu.

„Kim kaže da će Kanje da ide gore (u Vajoming) kako bi mogli da žive odvojeno i na miru sređuju stvari oko razvoda“, naveo je izvor za Pejdž siks.

U međuvremenu, drugi izvor, blizak Kanje Vestu, naglašava da je muzičr „raskrstio sa celom porodicom (Kardašijan). Ne želi da ima bilo kakve veze s njima“.

Sve ove nove informacije se nadovezuju na Kanjeove izjave da je „pokušavao“ da se razvede od Kim još 2018. godine.

U julu je slavni reper objavio na svom nalogu na Tviteru: „Pokušavam da se razvedem sa Kim otkad se sastala sa Mikom u ‘Valdorfu‘ zbog ‘reforme zatvora‘“.

Smatralo se da je Vest mislio na sastanak sa predstavnicima pravosuđa kome su prisustvovali Kim Kardašijan i reper Mik Mil u novembru 2018. godine.

„Krotak je moj čovek i pun poštovanja. To je moj pas, Kim je van kontrole“, napisao je Vest u sledećoj objavi na Tviteru.

Drugom prilikom pak, reper je svoju taštu, Kris Džener, oslovio kao „Kris Džong-Un“ i tvrdio da su i ona i ostatak porodice pokušavali da ga prisile na psihijatrijsko lečenje.

U to vreme, Kim Kardašijan je javno komentarisala mentalno zdravlje svoga muža, posebno kada je objavio da želi da se kandiduje za predsednika Sjedinjenih Država.

Kim je na svom profilu na Instagramu 22. jula naprisala: „Kao što mnogi od vas znaju, Kanje ima bipolarni poremećaj. Svako ko ima ovo ili ima voljenu osobu koja boluje od toga, zna koliko je to strašno komplikovano i bolno“.

Dodala je da oni koji razumeju problem mentalnih bolesti „znaju da je porodica nemoćna ukoliko obolela osoba nije maloletna. Mora sama da se odluči da zatraži pomoć bez obzira koliko se porodica i prijatelji trude“.

Ipak, napomenula je da je Kanje „sjajna, ali komplikovana osoba”, kao i da „njegove reči često nisu u skladu sa njegovim namerama“ i pozvala obožavaoce da imaju „razumevanja“.