NA POROĐAJ DOŠLA KAO NA REVIJU: Doktori su prvo čuli Emine štikle, a onda VIDELI I OSTATAK (FOTO)

Glamurozna majka dvoje dece potrošila je više od 3.000 dolara kako bi mogla najbolje da izgleda kada je ušla u bolnicu na carski rez.

Pixabay.com

Ema Ford (34), sa veštačkim trepavicama, štiklama od 10 centimetara i “maloj crnoj haljini” – sa stvarima za bebu u torbi od 363 dolara – ušetala je u bolnicu Brukvud u Alabami u januaru ove godine.

Instagram influenserka je čak posetila luksuzni zdravstveni centar u danima koji su prethodili njenom planiranom porođaju kako bi se osećala smireno6c kada je sa 34-godišnjim suprugom dočekala njihovog sina Solomona Kenet Forda.

– Obožavam da se sredim. Nikada ne idem nigde bez šminke i bilo mi je važno da izgledam i osećam se najbolje dok se budem porađala. To je tako poseban trenutak i želela sam da bude savršeno – rekla je Ema.

Ema je svojeg prvog sina Samjuela rodila u novembru 2016. godine – ali nakon trudnoće koja je bila sa manjim tegobama, njeno zdravlje se pogoršalo.

Osam nedelja nakon porođaja, osetila je jak bol za koji se ispostavilo da je ozbiljan problem sa jajnikom – stanjem koje se događa kada se jedan od jajnika izvrne oko ligamenata koji ga drže na mestu. Jajnik nije imao dotok krvi, a rezultat je bio oštar bol i zatim je on uklonjen.

– Nakon što mi je poslednja trudnoća i porođaj bio tako užasan, samo sam želela da uživam u ovoj. Želeo sam da učinim to zabavnijim i da se osećam sjajno. Kada sam rodila prvog sina, porođaj mi je izazvao puno zdravstvenih problema, a oko osam nedelja nakon toga morao sam da izvadim desni jajnik. Kada sam bila trudna sa Samjuelom, patila sam od mnogih manjih zdravstvenih problema, koji su samo pogoršavali stvari – dodala je Ema.

View this post on Instagram

LIFE!. . . . A week ago today I delivered my son via cesarean. Best highlight of 2020 to be sure. Coming home has not been easy. There has not been a day that I have not cried. I never dealt with any sort of postpartum issues with Sammy so I never understood the fear, anxiety, feeling of being overwhelmed, and sadness that comes after such a momentous occasion. I’m remembering to take it one day at a time. I thank God for my mum and sister who came to help me during this time. Forever thankful for daddy Sam, you’re my rock. I’m happy to be a family of four because I have you by my side. Happy one week Kojo! Mommy loves you! FYI: Oh yes I did to go the hospital beat to the Gawds with heels and killer bag! The nurses just were all so amazed! #funmifly . . . #samlovesfun #sammyandsolly #birthing #cesareanbirth #postpartumdepression #postpartumanxiety #postpartum #postpartumbody #postpartumrecovery #postpartumanxiety #cesarean #fabmom #oneweekold #blackmomskillingit #blackmomsblog #momblogger #momboss #blackmoms #birthstory #boymomlife #operatingroom #momblogger #momofboys💙 #pregnancyphotography #csectionbirth #csectionmama #csectionrecovery #blackmomsrock #blackmomblogger #birminghamalabama

A post shared by Content Creator (@funmiford) on

Patila je od išijasa, jake kiseline, gorušice i migrene tokom svoje prve trudnoće pre četiri godine. A za drugi “glamurozni” porođaj potrošila je 3.300 dolara i to: