NA ŠOKANTNU OBJAVU I ŠOKANTNA REAKCIJA: Muzej “Madam Tiso” odvojio Hari i Megan od ostatka kraljevske porodice

Čuveni londonski muzej voštanih figura "Madam Tiso", gde je izloženo 250 figura istaknutih ličnosti sveta, već danas se potrudio da odvoji princa Harija i njegovu suprugu Megan od ostale kraljevske porodice posle njihove najave da se povlače sa kraljevskih dužnosti.

Beta

Ako je verovati britanskim medijima, njihova iznenadna najava o povlačenju potresla je Bakingemsku palatu. Muzej nije želeo da ta neizvesna situacija ostane i u njegovom okviru. Tek nekoliko sati nakon objave, muzej “Madam Tiso” je izabrao da odmah deluje i da odrazi taj veliki poremećaj.

“Od danas se figure Harija i Megan neće više nalaziti u instalaciji koja okuplja kraljicu Elizabetu Drugu i članove kraljevske porodice”, rekao je u saopštenju generalni direktor muzeja Stiv Dejvis.

On je dodao da će te dve ličnosti koje su medju najpopularnijim “naravno ostati medju važnim eksponatima” muzeja, i da “Madam Tiso” sa pažnjom prati šta će im doneti buduće životno “poglavlje”.

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan saopštili su juče da planiraju da se povuku sa kraljevskih dužnosti, te da žele finansijski da postanu nezavisni, i da se posvete humanitarnom radu. Takodje su naveli da deo godine žele da provode u Severnoj Americi.