Na svašta smo navikli, ali da se njih dvoje ‘smuvaju’, ni u najluđim snovima! Pogledajte ko je najnoviji estradni par (FOTO)

Izgleda da su se prepustili osećanjima

Mogli smo svašta da očekujemo od bivših Farmera, a i navikli su nas na mnogo toga. Međutim, bili smo ubeđeni da bivši suprug Goce Tržan, Ivan Marinković pati za Sarom Trajanović u koju je bio zaljubljen još od prvog trenutka kada ju je ugledao.

Međutim, pošto su po izlasku sa Farme započeli romansu, shvatili su da nisu jedno za drugo. I dok Sara uveliko uživa u zagrljaju drugog muškarca, Ivan je bio sam. Ili smo bar tako mislili?

Naime, Marinković se pojavio na rođendanu bivše Farmerke Miss Svetlane, i svi su mislili da je u pitanju samo iskreno prijateljstvo. Međutim, njihovo ponašanje govorilo je to da su prisniji od prijatelja.

Oštro oko paparaca to je i zabeležilo, a vi sami prosudite kako vam sve ovo deluje… Oni svakako nisu komentarisali ova govorkanja, čak ni činjenicu da je Marinković Svetlani poklonio figuricu u obliku srca…

Mi samo primećujemo da Marinković baš voli starije od sebe, pošto je i bivša supruga Goca Tržan od njega starija četiri godine.