Na Tiktoku osvanuo NAJGORI STAN U NJUJORKU: Ne možete ni da zamislite kakav je, a košta 1.650 DOLARA MESEČNO (VIDEO)

Njujork je grad u kome bi mnogi ljudi voleli da žive, a jedan poznati Tik Toker, pokazao je da i nije baš to tako zanimljivo.

Printscreen TikTok/ @newyorkcityrealtor/Kolaž

Kao prvo, cene su neverovatno visoke, a iz dana u dan, prema ovom mladiću sve je gore. Njegov video je pokazao, da najskuplji stan ujedno može biti i najgori.

Za samo sedam dana, ovaj video je pogledalo više od 20 miliona ljudi, koji su se smejali, ali nekima se i “plakalo”, koliko je strašno.

Prvi stan košta 1650 dolara mesečno, za koga smatra da i nije toliko loš, s obzirom da se nalazi na 5. aveniji na Menhetnu. Korisnici su bili šokirani veličinom stana. Za tu cenu možete da dobijete jednu malu sobu, u koju jedva stane bračni krevet, mali orman i kuhinjske ploče, stan je potpuno prazan.

@newyorkcityrealtor##apartmenttherapy ##westvillage ##apartmenthunting ##luxuryapartmentsnyc ##nycapartment ##fyp

♬ original sound – New York City Realtor

U drugom snimku pokazao je kako morate da koristite kupatilo, koje je inače zajedničko za sve stanare u zgradi. Osim činjenice da za čitav kompleks postoji samo jedan toalet, prostor je toliko skučen da jedva da ima dovoljno mesta za sedenje. To znači da možete da zaboravite na pranje ruku nakon što završite nuždu, jer nema lavaboa nigde.

@newyorkcityrealtor##apartmenthunting ##apartmenttherapy ##luxuryapartmentsnyc ##westvillage ##realestateagent ##part2

♬ original sound – New York City Realtor

Tuširanje je isto komplikovano. Još jednom, stanar mora da pređe ceo hodnik da bi koristio zajedničku tuš kabinu.