Nada Topčagić opčinjena Konstraktom: “Sela devojka, otpevala i to je to”

Folk pevačica je oduševljena našom predstavnicom na "Pesmi Evrovizije", za koju je ranije rekla da je podseća na Svetu Petku, a sada je otišla korak dalje.

Foto: screenshot/youtube.com

Konstrakta je svojim nastupom i pesmom “In Corpore Sano” na “Pesmi za Evroviziju 22” oduševila celu Srbiju i region, a možda najoriginalnije komplimente dobila je od koleginice iz folk branše Nade Točagić, koja je sada objasnila po čemu se to umetnica izdvaja od ostalih.

– Dok je Konstrakta, Komprosta, ne vredi ništa. Ona je pobedila sve. Sad da dođe ovde, da sedne na stolicu, mislim da bi svi pohrlili. Ona je rođena zvezda – rekla je folkerka na dodeli nagrada Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije, i objasnila u svom stilu:

– Ne treba da pobedi, ona je napravila pečat. Ja bih joj dala desetku. Ovo je nešto novo. Vidim da se peva pesma i na svadbama. Nema “rke koke, dvojka, rumba samba. Ra ra ra. Gole gaćice, diži noge”. Ona je sedela, prala rukice i to je to. Ne vredi, oni se nabijaju tamo, savijaju se, dižu noge. Ali, ne! Sela devojka, otpevala i to je to – zaključila je Nada.