NAJBIZARNIJI PAR NA PLANETI: Ona je AFRIČKA KIM KARDAŠIJAN i bar ČETIRI PUTA TEŽA I VEĆA od svog verenika (FOTO)

Iz daleke Gvinije dolazi nam krajnje zanimljiva priča, a glavni akteri su tamošnji popularni pevač Musa Sandijana Kaba, poznatiji kao Grande P, i njegova izabranica Eudoksi Jao. Omaleni pevač odlučio je da se kandiduje na predsedničkim izborima koji će biti održani 18. oktobra, a u tome mu je najveća podrška upravo ova dama bujnih oblina.

Printscreen

“Slušajte me, ja ću biti predsednik. Svi morate da me podržite”, poručio je Grande P svojim fanovima, a uprkos tome što sve deluje kao šala, mnogi smatraju da zapravo postoje šanse da pevač dođe do svog cilja.

Inače, ovaj pevač popularnost duguje ne samo talentu, već i specifičnom izgledu i odabiru svoje voljene kojoj se smeši titula prve dame Gvineje, ukoliko on pobedi na izborima. Zapravo, spekuliše se da ga je ona i podstakla na kandidaturu!

Naime, Musa, koji boluje od retkog genetskog poremećaja progerije, u vezi je sa plus sajz modelom iz Obale Slonovače – Eudoksi Jao. Možda u ovom spoju ne bi bilo ništa čudno, da “afrička Kim Kardašijan” nije bar duplo viša i teža od svog dečka!

Par redovno objavljuje zajedničke fotografije i tvrdi da im je jedino važno da budu srećni, a njihov spoj je do te mere neobičan da su se proslavili i van granica Gvineje. Zbog očitog nesklada u građi i veličini, puno je onih koji veruju da je cela ova romansa samo dobar marketinški trik, a Grande P i Eudoksi kažu da ih takve opaske ne dotiču.

View this post on Instagram

Bon dimanche mes loves ♥️❤️ @eudoxieyao_2

A post shared by EUDOXIE YAO (@eudoxieyao__) on

“Zlobno nas napadaju zbog naše veze, ali nije nas briga jer smo dokazali da veličina nije bitna”, rekao je pevač pre nekoliko dana, a izrazio je želju i da oženi svoju devojku.

Zanimljivo je da je ova plus sajz manekenka jednom prilikom imala i javni ljubomorni ispad. Ona je objavila zajedničku fotografiju, uz preteće reči: “Grande P, tvrdiš da me želiš za suprugu. Ali ti si taj koji svoje obožavateljke ljubiš u usta. Ako tako nastaviš moji roditelji mogu da odbiju brak. Saberi se jer znam da me voliš”.

Inače, Eudoksi je stekla pravo malo bogatstvo zahvaljujući svojim oblinama, a na društvenim mrežama je prati preko milion fanova i redovan je gost na lokalnim televizijama.loading...